top of page

Etapák - Cíl neznámý, VYPRODÁNO

Updated: Feb 17, 2021



Přátelé, nečekané se stalo skutkem... Etapák - Cíl neznámý byl vyprodán během pěti minut. Narychlo jsme přihodili ještě pár míst nevěda, zda se všichni vejdou. Ty se vyprodali za další necelou hodinku a ve 21:00 bylo definitivně vymalováno.


Na startovní listině nyní figuruje přesně 45 jmen, což s pěti členy doprovodného týmu činí 50 osob. Více nejen že nepojmou ubytovací kapacity (již teď jsme lehce přes čáru), ale víc nejsme schopni ani obsloužit.


Nějakými kouzly se pokusíme ještě pár míst vykouzlit, případně je reálné, že se v průběhu následujících necelých tří měsíců, které zbývají do startu, někdo odhlásí. Předpokládám, že v první polovině března spustíme případnou doregistraci, pokud bude možná - o všem budeme včas informovat.


Šťastlivci, kteří některé z míst vybojovali, nechť se těší na zprávu s bližšími instrukcemi k platbě a dalšímu v tomto týdnu. Předběžně mohu prozradit, že na startovce je 42 mužů a 5 žen z 5 zemí Evropy, mnoho legendárních postav koloběžkového sportu, historie Etapáku, mílařské větve a tak dále. Prostě se začínáme všichni těšit ještě víc, než by bylo zdrávo.


Dnes jsme také spustili Facebookovou stránku akce, abychom usnadnili sociální komunikaci, což je v současné době záležitost chtěná - ještě že v Cíli neznámém není signál a budeme od sociálních sítí konečně odstřiženi.


Sportu zdar a začněte splétat trnovou korunu.

Honza

80 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page